'Ödegaard op weg naar de uitgang bij Real Madrid na duidelijk signaal Lopetegui'

'Ödegaard op weg naar de uitgang bij Real Madrid na duidelijk signaal Lopetegui'

14-08-2018 09:10
56

Martin Ödegaard maakt als enige selectiespeler van Real Madrid geen deel uit van de kern voor het duel om de Europese Supercup met Atlético Madrid. De negentienjarige Noor lijkt dan ook op weg naar de uitgang bij de Spaanse topclub, meldt AS.

Ödegaard speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor sc Heerenveen, waar hij uitgroeide tot een belangrijke kracht. Deze zomer keerde de aanvallende middenvelder terug bij Real, maar voorlopig lijkt hij nog geen kans in het eerste elftal te krijgen.

Wedden

Meer odds

Waar trainer Julen Lopetegui liefst 29 spelers meeneemt naar Talinn, waaronder de nodige talenten en zelfs de geblesseerden Alvaro Odriozola en Jesus Vallejo, is er voor Ödegaard geen plaats. Volgens AS is een nieuw vertrek in de maak. Championship-clubs Aston Villa en Derby County hebben al belangstelling getoond.

Ödegaard verruilde Strömsgodset IF begin 2015 voor Real Madrid, dat daarmee onder meer Ajax aftroefde. De Noorse international slaagde er echter nog niet in om zijn stempel als wonderkind waar te maken.