Update: 'Heerenveen en Vitesse willen Odegaard, speler moet knoop doorhakken'

Update: 'Heerenveen en Vitesse willen Odegaard, speler moet knoop doorhakken'

14-08-2018 20:31
188

Niet sc Heerenveen, maar Vitesse wordt mogelijk de nieuwe club van Martin Odegaard. De Spaanse krant Mundo Deportivo schreef eerder op dinsdag dat Real Madrid de Noor mogelijk opnieuw verhuurt aan Heerenveen, maar Omrop Fryslan laat een ander geluid horen.

Verslaggever Roelof de Vries meldt dat Odegaard inderdaad in Nederland is, maar dat niet Heerenveen, maar Vitesse zijn nieuwe club 'lijkt' te worden. Real verhuurde Odegaard vanaf januari 2017 aan Heerenveen. Deze zomer keerde hij terug in Madrid, maar de Noor kreeg te horen dat hij dit seizoen niet hoeft te rekenen op een plek in de A-selectie van Julen Lopetegui.

En dus slaat Leonid Slutsky met Vitesse een grote slag. Duidelijk is niet hoe de situatie er voor de rest voor staat en in hoeverre er nog onderhandeld moet worden, maar dat Odegaard al in Nederland is, duidt mogelijk op een snelle deal. Ook Omroep Gelderland meldt dat Odegaard 'in beeld' is bij Vitesse. De club hoopt hem een jaar te huren van Real.

Bij Heerenveen kende Odegaard wisselende periodes. Vooral zijn beginperiode verliep stroef. Daarna kwam hij steeds beter uit de verf en bleek hij een echte meerwaarde voor het elftal van de inmiddels vertrokken Jurgen Streppel.

Update 20:30 uur: Heerenveen wacht de beslissing van Odegaard af, meldt Voetbal International. Zowel Vitesse als Heerenveen wil de talentvolle Noor huren. Het is aan Odegaard of hij komend seizoen weer in de Eredivisie wil spelen of dat hij wacht op een grotere club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie