Felle El Ahmadi ontkent berichtgeving: 'Stookt het vuur op en dat pik ik niet'

Felle El Ahmadi ontkent berichtgeving: 'Stookt het vuur op en dat pik ik niet'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 07:56do 16-08-2018 om 07:56

Karim El Ahmadi is niet te spreken over een verhaal in Voetbal International, waarin de bij Feyenoord vertrokken controleur genoemd wordt. Volgens VI wilde de Marokkaans international zijn contract in Rotterdam verlengen, maar vertrok hij naar het Saudische Al Ittihad, omdat er geen aanbieding van de stadionclub kwam.

El Ahmadi ontkent deze berichtgeving echter ten stelligste. "Dat soort dingen stoken het vuur in deze fase op en dat pik ik niet", vertel hij aan De Telegraaf. De controleur benadrukt dat hij zelf heeft besloten om na negen jaar Feyenoord een nieuwe uitdaging te zoeken. "Ik ben Giovanni (van Bronckhorst, red.) en Martin van Geel juist ongelooflijk dankbaar dat zij hebben willen meewerken aan mijn vertrek. Ik heb alle seizoenen een uitstekende relatie met trainer en de 'td' gehad en we hebben alles doorgesproken." De Rotterdammers waren bereid om El Ahmadi, als dank voor bewezen diensten, transfervrij te laten gaan. "Dat zegt heel veel over de band tussen mij en Feyenoord."

De ex-aanvoerder volgt zijn oude club nog steeds op de voet en zag hoe de regerend KNVB Beker-winnaar in één week tijd hard onderuitging tegen AS Trencin (4-0) en De Graafschap (2-0). El Ahmadi wil echter nog niet van een crisis spreken. "Mag Feyenoord niet overkomen. Dat is zo helder als wat. Maar kom zeg, één verkeerde week. Heb je enig idee hoe vaak ik met Feyenoord de afgelopen jaren dalen heb gekend?", aldus de controleur. "Het karakter van Feyenoord verdwijnt nooit. De club keert altijd terug."

Lees ook: 'El Ahmadi wilde bij Feyenoord blijven; Van Geel deed nooit aanbieding'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws