'Wolfsburg wil van Nederlands duo af: club ontkent aanbieding voor Bruma'

'Wolfsburg wil van Nederlands duo af: club ontkent aanbieding voor Bruma'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 18:48ma 20-08-2018 om 18:48

Jeffrey Bruma en Riechedly Bazoer mogen van VfL Wolfsburg op zoek naar een andere werkgever. Die Wölfe spelen zaterdag tegen Schalke 04 de eerste competitiewedstrijd van het seizoen en willen voor die tijd nog de bezem door de 34-koppige selectie halen.

Bruma wordt in verband gebracht met Celtic. Het Duitse medium Sportbuzzer heeft geruchten opgepikt dat de Schotse recordkampioen zijn zinnen op de oud-PSV'er heeft gezet. Celtic heeft zich echter nog niet officieel bij Wolfsburg gemeld, zo bevestigt de club aan Die Braunschweiger Zeitung.

Desondanks staat de nummer zestien van het voorbije Bundesliga-seizoen open voor eventuele aanbiedingen voor Bruma. De 26-jarige centrale verdediger staat nog tot medio 2021 onder contract in de Volkswagen Arena, net als Bazoer. Sportbuzzer meldt dat Marvin Stefaniak, Victor Osimhen, Kaylen Hinds, Pau-Georges Ntep en Paul Jaeckel op de nominatie staan om de twee Nederlanders naar de uitgang te volgen. Paul Verhaegh lijkt wél in Wolfsburg te mogen blijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws