Update: Witte rook uit Arnhem én Madrid: Vitesse en Real Madrid sluiten huurdeal

Update: Witte rook uit Arnhem én Madrid: Vitesse en Real Madrid sluiten huurdeal

Gepubliceerd: dinsdag 21 augustus 2018 om 16:37di 21-08-2018 om 16:37

Vitesse heeft de strijd om Martin Odegaard gewonnen van sc Heerenveen, meldt De Gelderlander dinsdagmiddag. Op social media circuleert bovendien een foto van de negentienjarige Noor met een Vitesse-shirt aan.

De talentvolle linkspoot werd de afgelopen anderhalf jaar door Real Madrid verhuurd aan Heerenveen. Odegaard sloot weer aan bij De Koninklijke, dat echter besloten heeft om hem wederom uit te lenen. Volgens De Gelderlander hadden diverse Engelse clubs interesse, terwijl ook Heerenveen aan de Noor gelinkt werd.

Vitesse heeft echter de slag gewonnen: Odegaard zal woensdag voor het eerst meetrainen, meldt De Gelderlander. Hoewel de Noor bij Heerenveen nog op de vleugels speelde, lijkt trainer Leonid Slutsky een rol als nummer tien voor hem in gedachten te hebben. Odegaard zal de concurrentie aan moeten gaan met Matus Bero en Thomas Bruns.

Update 16.37: Martin Odegaard is dit seizoen in het Gelredome te bewonderen. De negentienjarige Noor wordt voor één seizoen van Real Madrid gehuurd, zo bevestigen de Arnhemmers én de Madrilenen dinsdagmiddag via de officiële kanalen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws