Odegaard luidt Vitesse-vertrek in: 'Ze werken mee aan verhuur of verkoop'

Odegaard luidt Vitesse-vertrek in: 'Ze werken mee aan verhuur of verkoop'

22-08-2018 16:43
30

Thomas Bruns beseft dat zijn rol is uitgespeeld bij Vitesse. Door de komst van Martin Odegaard kan de 26-jarige middenvelder verkocht of verhuurd worden.

Bruns wist direct hoe laat het was toen Odegaard deze week op huurbasis overkwam van Real Madrid. "Ik heb een gesprekje gehad en daar hebben ze mij verteld dat ze hem hadden gehaald. En dat Vitesse zou meewerken bij verhuur of verkoop. Maar ook dat ze mij het liefste willen houden", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

In de eerste wedstrijden van het seizoen zat Bruns al op de bank. "Ik hou alle opties open, maar ik wil niet net zoals tijdens de tweede seizoenshelft veel op de bank zitten. Daar heb ik de leeftijd ook niet voor. Ik wil plezier hebben en spelen. Deze situatie is natuurlijk klote voor mij. Daarom kijk ik ook rond nu."

Volgens Omroep Gelderland wordt 'in de wandelgangen gefluisterd' dat Bruns mogelijk terugkeert bij zijn oude club Heracles Almelo. Ook PEC Zwolle wordt genoemd. Bruns speelt sinds de zomer van 2017 bij Vitesse.