'Manchester City heeft keepersprobleem en kijkt rond bij Real Madrid'

'Manchester City heeft keepersprobleem en kijkt rond bij Real Madrid'

22-08-2018 20:35
19

Manchester City gaat mogelijk een poging wagen om Real Madrid-keeper Keylor Navas naar Engeland te halen. De regerend Premier League-kampioen is op zoek naar een nieuwe doelman, nu Claudio Bravo maandenlang uit de roulatie is met een gescheurde achillespees.

Volgens AS is de Costa Ricaan 'één van de eerste namen op de lijst' van Manchester City. Navas was sinds het seizoen 2014/2015 de eerste doelman in het Estadio Santiago Bernabeu en keepte in drie Champions League-finales, maar heeft inmiddels concurrentie gekregen van Thibaut Courtois. Hoewel de 31-jarige sluitpost zijn vaste plek dreigt te verliezen aan de Belg, liet hij onlangs weten 'liever te sterven' dan Real Madrid te verlaten.

Wedden

Meer odds

Manchester City heeft na het wegvallen van Bravo nog twee keepers over: Ederson en de onervaren Daniel Grimshaw, die zijn debuut in het betaald voetbal nog moet maken. FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen werd eerder deze week aan The Citizens gelinkt, maar lijkt geen optie te zijn voor de Engelsen. Ook NAC-huurling Arijanet Muric zal niet teruggeroepen worden door zijn werkgever.