Wéér nieuwe doelman bij NAC Breda: Is dat wel eens eerder gebeurd eigenlijk?

Wéér nieuwe doelman bij NAC Breda: "Is dat wel eens eerder gebeurd eigenlijk?"

24-08-2018 12:52
21

NAC Breda-trainer Mitchell van der Gaag kiest zondag voor de derde keeper in evenzoveel wedstrijden. Karol Niemczycki krijgt het vertrouwen.

Niemczycki is tegen Excelsior de vervanger van Arijanet Muric, die deze week halsoverkop werd teruggehaald door Manchester City. Van der Gaag kon ook kiezen voor Mark Birighitti, die de eerste wedstrijd tegen AZ keepte, maar de Australiër is gepasseerd en lijkt klaar in Breda.

Wedden

Meer odds

Van der Gaag lichtte Niemczycki vrijdagochtend in. "Hij heeft een goede voorbereiding gehad, tegen AZ vonden we het nog te vroeg om hem te laten spelen, maar hij is er klaar voor. Natuurlijk is hij jong, maar we hebben alle vertrouwen in Karol", aldus de NAC-trainer tegen Voetbal International.

In de tussentijd werkt NAC aan de komst van een nieuwe doelman. Het is de bedoeling dat er een nieuwe nummer één komt. "De club is er druk mee, ik houd me er nu niet mee bezig. Het gaat om de wedstrijd tegen Excelsior nu en Niemczycki keept. Drie keepers in drie duels, is dat wel eens eerder gebeurd eigenlijk?"

NAC kijkt in de zoektocht naar een nieuwe doelman onder meer naar Benjamin van Leer (Ajax) en de clubloze Theo Zwarthoed.