'Feyenoord-Colombiaan maakt weinig indruk: niet eens een zaakwaarnemer'

'Feyenoord-Colombiaan maakt weinig indruk: niet eens een zaakwaarnemer'

24-08-2018 18:07
102

Het is al ruim een jaar lang één van de grootste knelpunten in de Feyenoord-opstelling: de linksbuitenpositie. De Rotterdammers haalden Jean-Paul Boëtius en Sam Larsson binnen als opvolger van Eljero Elia, maar het duo heeft nog niet bepaald kunnen overtuigen.

Boëtius heeft zichzelf inmiddels onmogelijk gemaakt met een rode kaart tegen De Graafschap, terwijl Larsson zichtbaar met zijn vorm worstelt en tegen Excelsior na een uur al werd gewisseld. Volgens Voetbal International is de technische staf ook niet indruk van de overige alternatieven.

Luis Sinisterra heeft volgens het weekblad nog niet kunnen overtuigen tijdens zijn eerste weken als Feyenoorder. De negentienjarige Colombiaan had voor zijn Feyenoord-transfer niet eens een eigen zaakwaarnemer en Ajax hoefde hem niet te hebben. Mo El Hankouri kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Willem II, maar kon in Tilburg al niet het verschil maken.

Feyenoord lijkt echter niet van plan om een nieuwe buitenspeler aan te trekken. Trainer Giovanni van Bronckhorst overweegt zelfs voorzichtig om Boëtius weer in genade aan te nemen, zo liet hij doorschemeren tijdens de persconferentie van vrijdag.