Borst en Perez over 'te zware' Emmen-routinier: 'Dit kan niet als prof'

Borst en Perez over 'te zware' Emmen-routinier: 'Dit kan niet als prof'

Gepubliceerd: zaterdag 25 augustus 2018 om 20:55za 25-08-2018 om 20:55

FOX Sports-analisten Hugo Borst en Kenneth Perez raakten na Ajax-FC Emmen niet uitgepraat over FC Emmen-middenvelder Anco Jansen. De 29-jarige routinier was in de ogen van de analytici een paar kilootjes te zwaar.

Jansen stond na afloop van de wedstrijd Hans Kraay junior te woord. Borst richtte vervolgens het woord tot zijn collega op locatie. "Ik heb de indruk dat hij niet helemaal afgetraind is." Kraay junior beaamt dit. "Ik heb vorig seizoen tijdens de Eerste Divisie-schakelshow al vaak genoeg gezegd: als hij zes kilo kwijt is, dan is hij een behoorlijke voetballer. Hij zei tegen mij dat hij acht kilo kwijt was geraakt, maar dat er nog wat meer af moest."

Borst vindt dit vreemd om te horen. "Ik vind het een sieraad van een voetballer, maar acht kilo kwijt en nog te zwaar..." Kenneth Perez valt zijn collega bij. "Dit is profvoetbal. Bij amateurs kun je er nog om lachen, maar dit kan niet. Je hebt ook een trainer. Die kan toch zeggen: je mag zoveel en zoveel te zwaar zijn, anders speel je niet?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws