Witte rook uit Den Haag: Necid vastgelegd als opvolger van goalgetter Johnsen

Witte rook uit Den Haag: Necid vastgelegd als opvolger van goalgetter Johnsen

Gepubliceerd: dinsdag 28 augustus 2018 om 12:29di 28-08-2018 om 12:29

ADO Den Haag heeft zich per direct versterkt met Tomas Necid. De eredivisionist bevestigt de komst van de Tsjechische spits via de officiële kanalen. Necid (29) was eerder actief voor PEC Zwolle. Tot voor kort stond hij onder contract bij het Turkse Bursaspor. Necid tekent voor twee jaar. 

Later op de middag wordt Necid officieel gepresenteerd. De aanvaller is vastgelegd als opvolger van Bjorn Johnsen. Eerder deze zomer werd de lange Noor verkocht aan AZ. Johnsen scoorde afgelopen seizoen aan de lopende band namens ADO.

Sinds de verkoop van de international waren trainer Fons Groenendijk en technisch manager Jeffrey van As op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Onder meer de namen van Luc Castaignos, Henk Veerman en Tom van Weert passeerden de revue. Het wordt dus Necid. Ook PEC had naar verluidt een oogje op de international van Tsjechië. 

De kans is groot dat ADO op korte termijn ook de komst van Giovanni Troupée wereldkundig gemaakt. Volgens diverse media wordt de jonge rechtsback voor één jaar gehuurd van FC Utrecht. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws