'Olympique Lyon bereikt persoonlijk akkoord met nieuw aanvalsmaatje Memphis'

'Olympique Lyon bereikt persoonlijk akkoord met nieuw aanvalsmaatje Memphis'

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 08:47do 30-08-2018 om 08:47

Olympique Lyon heeft een akkoord bereikt met Moussa Dembélé over een transfer. Zijn werkgever Celtic ligt vooralsnog echter dwars. Dembélé moet het nieuwe aanvalsmaatje van Memphis Depay worden.

Dat meldt het Franse L'Equipe. Lyon ziet in Dembélé een opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Mariano Díaz, de spits die woensdag voor 21,5 miljoen euro de transfer naar Spanje maakte. Celtic wil meewerken, maar tegen het juiste bod. Lyon deed tot dusver twee biedingen, die allebei van tafel geveegd zijn door de Schotten. L'Equipe meldt niet hoeveel Lyon geboden heeft.

Daarnaast wil Celtic eerst een vervanger voor Dembélé aan te trekken, voor ze hem laten gaan. Lyon moet dus én met een nieuw bod komen én hopen dat de Schotse grootmacht op tijd een vervanger aantrekt. 

Dembélé is een van de sterspelers van Celtic. De Franse aanvaller (22) was vorig seizoen in 25 wedstrijden verantwoordelijk voor negen goals en leverde daarnaast ook nog een aantal assists af. Diverse Premier League-clubs azen naar verluidt op hem. Celtic nam hem in de zomer van 2016 over van Fulham. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws