'Behich donderdag gekeurd: PSV betaalt 1,5 miljoen euro voor linksback'

'Behich donderdag gekeurd: PSV betaalt 1,5 miljoen euro voor linksback'

Gepubliceerd: donderdag 30 augustus 2018 om 10:07do 30-08-2018 om 10:07

PSV gaat naast Erick Gutierrez ook Aziz Behich binnenhalen. De Australische linksback zal donderdag worden gekeurd door de Eindhovenaren. PSV betaalt zo'n anderhalf miljoen euro aan het Turkse Bursaspor voor de verdediger.

Dat meldt De Telegraaf. De Australiër moet eerst dus nog wel de medische keuring doorstaan, maar daarna staat niets een overstap naar Eindhoven meer in de weg. Behich was op het afgelopen WK actief voor Australië, waar PSV-trainer Mark van Bommel werkzaam was als assistent-bondscoach van Bert van Markwijk.

PSV heeft met Behich een alternatief op de linksbackpositie voor Angelino. Eerder deze week erkende PSV al in gesprek te zijn met Bursaspor over een overgang, maar van een akkoord was toen nog geen sprake. PSV-directeur Toon Gerbrands ontkende woensdag nog dat er al sprake was van een akkoord.

De Eindhovenaren plaatsten zich woensdag ten koste van BATE Borisov voor de groepsfase van de Champions League. Na middernacht werd bekend dat Gutierrez onderweg is naar Eindhoven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws