Update: Promes meldt zich bij Sevilla voor medische keuring: 'Vamos!'

Update: Promes meldt zich bij Sevilla voor medische keuring: 'Vamos!'

30-08-2018 23:45
59

Quincy Promes lijkt toch op weg te zijn naar Sevilla. Eerder leek de overgang van de aanvaller van Spartak Moskou naar Sevilla af te ketsen, maar nu zou er toch een nieuwe opening zijn gevonden.

Dat meldt Voetbal International. Eerder donderdag werd bekend dat de transfer Promes naar Sevilla niet doorging. De Oranje-international stond op het punt om naar Spanje te vliegen, toen hij te horen kreeg dat de deal niet doorging, omdat Spartak Moskou met extra eisen zou zijn gekomen. Volgens Russische media zou Promes zelf de stekker uit de deal hebben getrokken.

Het lijkt nu echter toch van een transfer te komen. Promes zit inmiddels in het vliegtuig naar Spanje. Mocht het inderdaad tot een transfer komen is dat goed nieuws voor FC Twente. De Tukkers bedongen bij het vertrek van Promes in 2014 een doorverkooppercentage van vijf procent. Sevilla betaalt naar verluidt 21 miljoen euro voor de aanvaller.

Update 23.45: Het mysterie rond Quincy Promes is opgelost: de Oranje-international is in Sevilla om zijn droomtransfer af te ronden. Donderdagavond zag hij op de tribune van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán hoe Sevilla afrekende met Sigma Olomouc in de play-offs van de Europa League (3-0). Promes ondergaat vrijdag een medische keuring en wordt dan gepresenteerd.