Update: Chadli heeft droomtransfer te pakken en tekent voor drie seizoenen

Update: Chadli heeft droomtransfer te pakken en tekent voor drie seizoenen

30-08-2018 22:26
16

Nacer Chadli lijkt op de valreep nog een transfer te maken. AS Monaco staat op het punt de Belg te verlossen van West Bromwich Albion.

Dat meldt RMC Sport donderdag. Chadli zou zich donderdag hebben gemeld voor een medische keuring in Monaco, dat twaalf miljoen euro overmaakt naar West Bromwich Albion. Met de Engelse degradeerde Chadli afgelopen seizoen uit de Premier League.

De Belg leek aanvankelijk op weg naar Turkije, maar het geïnteresseerde Galatasaray vond de minimale afkoopsom van 19,5 miljoen euro veel te hoog. Minimaal vier maanden voetballen in het Championship dreigde, maar Monaco biedt uitkomst voor Chadli.

De verwachting is dat Chadli donderdagavond of in de loop van vrijdag, de laatste dag van de zomerse transferperiode, wordt gepresenteerd. Monaco eindigde vorig seizoen als tweede in de Ligue 1 en zijn de huidige jaargang matig gestart: vier punten uit drie duels.

Update 22.26: Nacer Chadli mag zich officieel speler van AS Monaco noemen. De Belgische international heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021. Monaco maakt naar verluidt twaalf miljoen euro naar West Bromwich Albion.