Ten Hag grijpt naast gehoopte Ajax-versterking: 'Financiën een probleem'

Ten Hag grijpt naast gehoopte Ajax-versterking: 'Financiën een probleem'

30-08-2018 21:07
189

De kans is klein dat Ajax nog zaken gaat doen op de slotdag van de zomerse transferperiode. Dat stelt Erik ten Hag, die laat weten dat de Amsterdamse club wel rond heeft gekeken.

Ten Hag zei na de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League nog te hopen op een extra speler. Ajax gaat het tot de winterstop echter doen met de huidige selectie. Ten Hag en directeur spelersbeleid Marc Overmars keken wel rond voor een speler die op meerdere posities inzetbaar zou zijn.

"We hebben alle opties bekeken van spelers die multifunctioneel zijn. Maar of hun huidige club wil niet van ze af, of de financiën waren een probleem", zegt Ten Hag tegen De Telegraaf. "Als je zo laat nog iemand wilt halen, moet je wel heel zeker van je zaak zijn."

Ook in gesprek met Voetbal International laat Ten Hag weten dat de Ajax-selectie naar alle waarschijnlijkheid intact blijft. "Hiermee gaan we het doen", benadrukt hij. Ten Hag was afgelopen zomer samen met Overmars verantwoordelijk voor de samenstelling van de spelersgroep in Amsterdam.