Dat zou ook tegen kunnen vallen. Ajax derde? Misschien wel tweede

"Dat zou ook tegen kunnen vallen. Ajax derde? Misschien wel tweede"

31-08-2018 08:34
81

Leo Driessen denkt er dat er voor Ajax meer in het vat zit dan alleen een derde plaats in de Champions League-groepsfase. De commentator spreekt van een 'prachtloting'.

"Een wensloting voor Ten Hag? Dat kan ik me wel voorstellen", zegt Driessen bij FOX Sports. "Bayern München is sowieso een prachtige tegenstander. Voor hem zeker, maar voor Ajax ook. Robben erbij, mooi. Hij had Ten Hag als eerste gesms't."

AEK Athene is de grote onbekende van Groep E, al waakt Driessen voor onderschatting. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik AEK niet ken. Ik ken ze wel, maar weet niet hoe sterk ze zijn. Van Inter (tegenstander PSV, red.) weet je dat je er beducht voor moet zijn, maar over AEK wordt misschien wel te makkelijk gesproken. Dat zou ook tegen kunnen vallen. Ajax derde? Misschien wel tweede."

"Bayern is de absolute favoriet, maar hoe sterk is Bayern ten opzichte van de andere seizoenen? Zolang er nog niets gespeeld is..Ze worden wel eerste, maar ik vraag me gewoon af hoe sterk ze zijn ten opzichte van de voorgaande seizoenen."