Bayern München kielhaalt Kluivert-opvolger: Geen goed uithangbord voor PSG

Bayern München kielhaalt Kluivert-opvolger: "Geen goed uithangbord voor PSG"

03-09-2018 08:07
17

Paris Saint-Germain heeft in de zomerse transferperiode kwaad bloed gezet bij Bayern München. Voorzitter Uli Hoeness haalt in gesprek met Kicker snoeihard uit naar Antero Henrique, technisch directeur van PSG.

PSG zat in augustus nadrukkelijk achter Jerôme Boateng aan. De Bayern-verdediger ging ook op gesprek in Parijs en twijfelde over een transfer, maar Bayern ging niet akkoord met de geboden transfersom. De manier waarop de onderhandelingen zijn verlopen, bevalt Hoeness voor geen meter.

"Ik zou PSG adviseren een nieuwe technisch directeur aan te stellen. Deze man is geen goed uithangbord voor de club", sneert Hoeness. "PSG kan het zich niet veroorloven om zo'n technisch directeur te hebben als ze bij de beste clubs van de wereld willen horen."

Bayern wilde vijftig miljoen euro hebben voor Boateng, maar PSG bood na lang getwijfel niet meer dan veertig miljoen. Hoeness: "We laten Jerôme natuurlijk niet zomaar gaan. Hij is een belangrijke speler voor ons." Henrique volgde ruim een jaar geleden Patrick Kluivert op als technisch directeur in Parijs.