Ik ben een beetje de Hakim Ziyech van Turkije op deze manier

"Ik ben een beetje de Hakim Ziyech van Turkije op deze manier"

04-09-2018 23:27
32

Als blijk van waardering voor zijn prestaties heeft Galatasaray het contract van Garry Rodrigues flink opgewaardeerd. De 27-jarige Rotterdammer noemt zich nu 'de Hakim Ziyech van Turkije'.

Galatasaray is zo blij met Rodrigues dat ze hem een behoorlijke salarisverhoging hebben gegeven. "We waren al een tijdje in gesprek en afgelopen week kwam de club met dit voorstel waar echt ontzettend veel waardering uitspreekt", vertelt Rodrigues aan Voetbal International. "Ik heb nog een contract tot 2021, ze hadden het echt niet hoeven doen, maar ze wilden me belonen. Ik ben een beetje de Hakim Ziyech van Turkije op deze manier."

Rodrigues doelt op het feit dat ook Ziyech een flink verbeterd contract heeft gekregen bij Ajax. Rodrigues speelde twee jaar geleden nog bij PAOK Saloniki. Inmiddels is hij niet meer weg te denken bij Galatasaray. "Nooit opgegeven, altijd doorgegaan. Nu biedt Galatasaray me loon naar werken. Ik hoef in principe nooit meer te werken, kan mijn twee kinderen een mooie toekomst geven."