'Manchester United-aanvaller wil niet verlengen met Mourinho aan het roer'

'Manchester United-aanvaller wil niet verlengen met Mourinho aan het roer'

08-09-2018 13:00
50

Anthony Martial heeft de contractbesprekingen met Manchester United voorlopig stopgezet. De 22-jarige aanvaller wil eerst weten wat er met manager José Mourinho gaat gebeuren, meldt The Sun.

De twee onderhouden een moeizame relatie. Mourinho ziet het niet zitten in Martial, maar de directie van United houdt een vertrek tegen. De Fransman lijkt echter niet van plan om bij United te blijven als de Portugees de komende jaren nog de scepter zwaait op Old Trafford.  

Wedden

Meer odds

Het huidige contract van Martial loopt volgende zomer af, maar The Red Devils hebben een optie om die verbintenis met één jaar te verlengen. De aanvaller kreeg eind juli nog een boete van 200.000 euro, omdat hij de Amerikaanse tour van United aan zich voorbij liet gaan. Hij koos ervoor om bij de geboorte van zijn zoontje te zijn. Het kwam de relatie met Mourinho niet ten goede.

De manager zou zelfs een transferverzoek hebben ingediend om Martial te lozen. Dat werd door United dus tegengehouden. De speler werd de voorbije transferperiode onder meer gelinkt aan Tottenham Hotspur en AC Milan.