Update: Martial reageert: 'Sorry, maar mijn familie komt altijd op de eerste plek'

Update: Martial reageert: 'Sorry, maar mijn familie komt altijd op de eerste plek'

01-08-2018 19:21
67

Manchester United-aanvaller Anthony Martial krijgt een boete van ruim 202.000 euro opgelegd, meldt The Sun woensdagochtend. De Fransman onderbrak de Amerikaanse International Champions Cup-tournee van The Mancunians om de geboorte van zijn zoon bij te wonen, maar is tot op heden niet teruggekeerd.

Martial ontbrak zaterdagnacht (Nederlandse tijd) bij de oefenwedstrijd tegen Liverpool. Manchester United-manager Jose Mourinho liet tijdens de persconferentie weten dat hij wel had gerekend op de 22-jarige vleugelaanvaller. De achttienvoudig international van Les Bleus verblijft nog altijd in Parijs bij zijn vriendin en zijn pasgeboren zoon en moet naar verluidt een boete van twee weeksalarissen betalen.

Mourinho deed tijdens de persconferenties in de Verenigde Staten weinig moeite om zijn onvrede over het gedrag van Martial te verbergen. De Portugees ging echter niet in op vragen over de toekomst van de speler. Op de vraag of Martial nog terugkeert in de selectie van The Red Devils, reageerde Mourinho kortaf. "Dat weet ik niet."

Update 19.21: Anthony Martial heeft woensdag het stilzwijgen doorbroken over zijn afwezigheid. 'Mijn kleine zwaantje is in orde. Voor haar moeder was het moeilijker, maar godzijdank gaat het nu beter met haar. Sorry, maar mijn familie komt altijd op de eerste plaats. Morgen meld ik me weer in Manchester', laat de Franse aanvaller van Manchester United weten.