Mourinho haalt uit na zeperd tegen Liverpool: 'Zou hier geen geld voor betalen'

Mourinho haalt uit na zeperd tegen Liverpool: 'Zou hier geen geld voor betalen'

29-07-2018 07:54
42

Manchester United-manager Jose Mourinho was ziedend nadat zijn club in de International Champions Cup van Liverpool had verloren. The Red Devils gingen in het Amerikaanse Michigan met liefst 1-4 onderuit tegen de Premier League-rivaal.

"Ik zou geen geld betalen om hiernaar te kijken", liet de Portugees na afloop weten tijdens de persconferentie. Volgens The Guardian is Mourinho gefrustreerd door de clubleiding van Manchester United: de manager had enige tijd geleden al een lijstje met vijf versterkingen ingediend, maar de nummer twee van het voorbije Premier League-seizoen heeft tot dusver slechts Lee Grant, Diogo Dalot en Fred binnengehaald. "Dit is niet ons team. Op deze manier komen we in de problemen dit seizoen. Ik heb met jongens gespeeld die in de competitie nog niet eens tot onze wedstrijdselectie gaan behoren."

Mourinho richtte zich persoonlijk tot Anthony Martial. De Fransman verliet de oefentournee van Manchester United voortijdig om bij de geboorte van zijn tweede kind aanwezig te kunnen zijn. "Prachtige baby, helemaal gezond, godzijdank. Maar Anthony zou hier moeten zijn en hij is niet hier."

Manchester United heeft nog twee weken voordat het echte werk begint. Tijdens de nacht van 1 op 2 augustus speelt men een oefenwedstrijd tegen Real Madrid en op vrijdag 10 augustus in Leicester City de eerste tegenstander van het nieuwe Premier League-seizoen.