Bizarre anekdote van Crouch: 'Toen nam hij een varkenshoofd mee bij de slager'

Bizarre anekdote van Crouch: 'Toen nam hij een varkenshoofd mee bij de slager'

Gepubliceerd: zondag 9 september 2018 om 21:53zo 09-09-2018 om 21:53

Cultspits Peter Crouch heeft onlangs zijn autobiografie How to be a Footballer uitgebracht, waarin hij een reeks opmerkelijke anekdotes uit zijn twintig jaar durende spelerscarrière deelt. Eén daarvan dateert uit 2013, toen een kleedkamerruzie bij Stoke City volledig uit de hand liep.

Toenmalig medespeler Matthew Etherington ontdekte dat zijn pas gekochte leren jack door de wc werd gespoeld en zon op wraak, schrijft de boomlange spits. "Etherington dacht dat Jonathan Walters het had gedaan en nam een handvol beschimmelde vissen mee. Die stopte hij in de schoenen en de auto van Walters", zo valt te lezen in een voorpublicatie van Crouch' biografie in The Daily Mail.

De revanche van Walters liet echter niet lang op zich wachten, vertelt Crouch. "Walters nam daarna een varkenshoofd mee bij de slager, nog steeds onder het bloed. Die stopte hij in het kluisje van Ehterington. Matty wilde de varkenskop daarna in het kluisje van Glenn Whelan doen, maar hij stopte hem per ongeluk in die van Kenwyne Jones. Die werd helemaal gek en gooide een baksteen door de ruit van Whelans auto. Whelan dreidgde toen om Jones thuis op te komen zoeken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws