Stans: 'Daar had Kraay jr. het over bij FOX Sports, maar dat vond ik overdreven'

Stans: 'Daar had Kraay jr. het over bij FOX Sports, maar dat vond ik overdreven'

10-09-2018 08:02
14

Jeff Stans heeft slechts een lichte bovenbeenblessure overgehouden aan het duel met FC Volendam, maar het had veel erger kunnen aflopen. De middenvelder van Go Ahead Eagles werd vol geraakt door Volendam-speler Nick Runderkamp.

De charge van Runderkamp wordt vergeleken met die van Rachid Bouaouzan, die de carrière van Niels Kokmeijer beëindigde in 2004. Zover wil Stans niet gaan. "Daar had Hans Kraay jr. het ook over bij FOX Sports, maar dat vond ik wat overdreven", zegt hij tegen de Stentor. "Al schrok ik wel. Het was een stevige overtreding, maar ik zag 'm gelukkig vanuit mijn ooghoek aankomen. Ik trok mijn been in en draaide weg."

Vlak na de wedstrijd wilde Runderkamp een handje geven aan Stans, die dat weigerde. Hij was zijn actie van een half uur daarvoor nog niet vergeten. "Dat had hij meteen moeten doen", zegt Stans. "Eerst beklaagt hij zich bij de scheidsrechter voor die gele kaart en roept naar mij dat er niets aan de hand is. Dan ben ik er wel klaar mee."

Go Ahead won de clash met Volendam overtuigend met 3-0 en is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen koploper van de Keuken Kampioen Divisie.