Ik hoefde niet weg uit Engeland, maar Ajax is Ajax

"Ik hoefde niet weg uit Engeland, maar Ajax is Ajax"

Gepubliceerd: donderdag 13 september 2018 om 13:18do 13-09-2018 om 13:18

Dusan Tadic herhaalt in een interview met ELF Voetbal hoe groot zijn liefde voor Ajax is. De Serviër zat goed bij Southampton, maar wilde maar wat graag verkassen naar de Amsterdamse club.

"Ik hoefde niet weg uit Engeland, maar Ajax is Ajax", vertelt Tadic tegen ELF Voetbal. "Ajax is een van de tien grootste clubs van de wereld. Er hebben hier zoveel grote spelers rondgelopen, ik krijg kippenvel als ik daar aan denk."

"En weet je: Ajacieden en Serviërs, ze lijken in sommige opzichten op elkaar. Ze hebben trots en flair, zijn licht arrogant. Neem Marko Pantelic, die hier een paar jaar geleden heeft gespeeld. Goeie gozer, hij weet hoe je de fans blij moet maken."

Ajax wist drie Champions League-voorrondes te overleven en mag dus uitkomen in het miljardenbal, maar de honger is nog niet gestild. Dat de club zich voor het eerst in vier jaar geplaatst heeft is wat Tadic betreft slechts het begin. "Laat niemand denken dat we er al zijn. Ajax móét ieder jaar in de Champions League spelen. Dat zal bloed, zweet en tranen kosten ja."

"Dus zullen we ons daarop moeten voorbereiden. We moeten strijders worden, strijders die weten hoe het is om tweemaal in de week te vlammen."

Poll

Gaat Ajax zich plaatsen voor de volgende ronde?

(2808 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws