'Mijn vriend Bergwijn juicht ook altijd zo. Dit had ik met hem afgesproken'

'Mijn vriend Bergwijn juicht ook altijd zo. Dit had ik met hem afgesproken'

16-09-2018 23:41
11

Hertha BSC-aanvallerJavairo Dilrosun heeft zijn naam gevestigd in Duitsland. De twintigjarige jeugdinternational van Oranje was tijdens zijn debuut tegen Schalke 04 al goed voor een assist, verdiende een basisplek tegen VfL Wolfsburg en maakte direct een doelpunt tegen Wout Weghorst en co.

Dilrosun vierde zijn treffer door zijn gezicht deels te bedekken met zijn rechterhand. "Ik had een afspraak gemaakt met mijn vriend Steven Bergwijn. Hij speelt bij PSV en doet dit altijd in Nederland", legt de geboren Amsterdammer lachend uit aan Hertha BSC TV. "Het is een gebaar van de wijk waar ik opgegroeid ben. Iedereen uit die buurt weet dat ik het voor hen doe."

Wedden

Meer odds

De deze zomer van Manchester City overgekomen aanvaller maakt razendsnel carrière in de Bundesliga. "Ik zag op de training al dat ik in de basis zou beginnen. Ik was erg blij en ik wilde mezelf graag bewijzen. Of ik nerveus was? Nee, niet echt. Ik was vooral gefocust. Iedereen zei tegen mij: wees gewoon, speel je eigen spelletje en alles komt goed."