Halfleeg Camp Nou dreigt voor PSV: Barcelona-fans in de knel door vroege aftrap

Halfleeg Camp Nou dreigt voor PSV: Barcelona-fans in de knel door vroege aftrap

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 12:24ma 17-09-2018 om 12:24

De Champions League-wedstrijd tussen FC Barcelona en PSV zal niet voor een uitverkocht Camp Nou afgewerkt worden. Het bestuur van de Catalanen vreest zelfs dat het stadion dinsdagavond slechts halfvol zal zitten, schrijft AS.

Sinds dit seizoen vangen Champions League-wedstrijden niet op de vaste tijd van 20.45 uur aan, maar vinden de aftrappen om 18.55 uur of om 21.00 uur plaats. Barcelona begint vroeg in de avond aan de wedstrijd tegen PSV, op het moment dat vele supporters pas net klaar zijn met werken of nog aan het werk zijn. Bovendien moet een groot deel van de Barcelona-aanhang van buiten de stad komen, waardoor men niet op tijd kan zijn voor de aftrap.

De overige twee thuiswedstrijden, tegen Tottenham Hotspur en Internazionale, beginnen wél om 21.00 uur. Het lijkt voor veel Barcelona-fans een reden om het thuisduel met PSV over te slaan en te kiezen voor de twee bovengenoemde affiches. De PSV-supporters volgens het Eindhovens Dagblad met ruim duizend man aanwezig zijn in Camp Nou. De regerend Eredivisie-kampioen had ongeveer 4600 tickets ter beschikking gekregen, maar dat aantal wordt dus niet gehaald.

Poll

Wat wordt Barça-PSV?

(14260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws