Verbeek ziet groot gat tussen Feyenoord, PSV en Ajax: 'Daar is het op hopen nu'

Verbeek ziet groot gat tussen Feyenoord, PSV en Ajax: 'Daar is het op hopen nu'

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 14:52di 18-09-2018 om 14:52

Het is geen schande dat Feyenoord zich dit seizoen niet kan meten aan PSV en Ajax. Het financiële gat tussen de clubs is nu eenmaal te groot. Dat zegt Gertjan Verbeek, oud-trainer van de Rotterdammers. 

Zondagmiddag was Verbeek aandacht toeschouwer bij de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord (1-1) in Alkmaar. "Ze speelden niet best. AZ was eigenlijk beter. Op dit moment spelen ze ook niet maximaal", aldus de clubloze trainer voor de camera van RTV Rijnmond. 

"Ik denk dat er meer inzit dan ze op dit moment laten zien. Ze hebben nog te weinig stabiliteit. Het is nog wennen. Ik denk dat er meer inzit dan dat ze tot nu toe laten zien."

Hoewel Feyenoord beter kan én moet, weet Verbeek dat het gat met de concurrenten uit Eindhoven en Amsterdam te groot is. "Ik denk dat de afstand met PSV en Ajax nu nog te groot is. Ook financieel. Dat is geen schande. Het is hopen dat er straks weer een paar jonge jongens doorbreken."

"Het was niet zo dat ze fysiek te kort kwamen. Ze hebben aan het einde van de wedstrijd nog behoorlijk proberen aan te zetten. Alleen: de vorm is er niet. Dat heeft niet zoveel met fysiek te maken, ik denk dat het meer in de koppies zit." 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Feyenoord dit seizoen meedoen om de titel?

(2631 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws