Gedupeerde PSV-fans op vliegveld: 'Verschrikkelijk, ik ben er kapot van'

Gedupeerde PSV-fans op vliegveld: 'Verschrikkelijk, ik ben er kapot van'

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 16:30di 18-09-2018 om 16:30

Het hád een heerlijk tripje naar Spanje moeten worden, maar het avontuur is al geëindigd voordat het vliegtuig überhaupt is gepakt. Tientallen PSV-fans kregen dinsdag te horen dat hun vlucht naar Barcelona is geannuleerd. "Dit is echt verschrikkelijk, hier ben ik helemaal kapot van."

Omroep Brabant sprak met enkele gedupeerde fans. Vanwege noodweer boven de Pyreneeën is een aantal vluchten gecanceld. "Dit is echt verschrikkelijk, hier ben ik helemaal kapot van", laat Danny weten. Dinsdagochtend stond zijn vlucht gepland.

"Om half elf stonden we bij de gate en toen hoorden we dat de vlucht gecanceld was. Vervolgens zijn we naar de balie van Ryanair gegaan, maar daar kregen we weinig te horen."

Ook Mark uit Helmond zag zijn Barça-tripje in duigen vallen. "In totaal heb ik nu zo'n 3000 euro aan vliegtickets uitgegeven voor mij en mijn vrienden. Het is de vraag of ik mijn geld nog terugkrijg. Ik heb met een bevriende juridisch adviseur gebeld en die zei dat je geen geld terugkrijgt als een vliegmaatschappij de reis annuleert vanwege noodweer." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws