Ik snap dat mensen niet begrijpen dat ik nog niet weg ben bij Feyenoord

"Ik snap dat mensen niet begrijpen dat ik nog niet weg ben bij Feyenoord"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 08:33wo 19-09-2018 om 08:33

Tonny Vilhena speelde meer dan tweehonderd duels in de Eredivisie, maakte de Champions League mee en heeft twaalf interlands voor Oranje op zijn naam staan. Toch speelt de 23-jarige middenvelder ook dit seizoen voor Feyenoord.

"Klopt, ja, ik had nu in een andere competitie kunnen spelen", reageert Vilhena in gesprek met Voetbal International. "Die kans is ieder jaar eigenlijk wel voorbijgekomen. Ik snap dat mensen niet begrijpen dat ik nog niet weg ben bij Feyenoord. Misschien ben ik wel te kritisch. Ik heb zo ook mijn dromen."

Vilhena wil Feyenoord niet zomaar opgeven. "Ik ben er opgevoed, opgegroeid en heb veel aan Feyenoord te danken, voel me gelukkig, happy en heb elke dag plezier. Moet ik mijn club dan verruilen voor de eerste de beste mogelijkheid in het buitenland? Ik ben ambitieus en van plan de stap te maken, nog steeds, alleen wel naar een club waar ik een goed gevoel bij heb. Die is wel voorbijgekomen, maar dan moet het ook maar net kunnen. Je hebt ook nog te maken met de belangen van Feyenoord."

De middenvelder heeft nog een andere reden om in De Kuip te blijven. "Iedereen weet wat er twee jaar geleden is gebeurd met mijn moeder. Ik mis haar nog elke dag, maar het voetbal heeft me erdoorheen geholpen. Plus de steun van de club, mijn teamgenoten en supporters. Zij gaven me echt een boost, hebben me sterker gemaakt. Het is ook een reden dat ik nog steeds bij Feyenoord speel. De club is als een familie, die laat ik niet zomaar achter."

Poll

Moet Feyenoord meewerken aan een transfer van Vilhena?

(6676 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws