Schöne blij met zoon Bob Marley: Laten we hopen dat hij elke week komt

Schöne blij met zoon Bob Marley: "Laten we hopen dat hij elke week komt"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 16:48do 20-09-2018 om 16:48

Ky-Mani Marley mag vaker komen zingen in de Johan Cruijff Arena. Dat zegt Lasse Schöne, die merkte dat de Ajax-supporters energie kregen van het optreden in de rust.

De zoon van de legendarische reggae-artiest Bob Marley zweepte tijdensde rust het publiek op met zijn versie van 'Three Little Birds'. Schöne kreeg daar in de rust 'zeker' wat van mee. "Toen we het veld opliepen en aan de tweede helft begonnen, klonk het liedje nog steeds", lacht de Ajacied tegenover NUsport. "Hij stond bijna nog op het veld toen we begonnen aan de tweede helft."

"Hij hield het publiek fantastisch warm in de rust, dus hij mag van mij vaker komen", vervolgt Schöne. Meteen na rust brak Ajax de ban. "Of er een verband is? Laten we het hopen. En laten we hopen dat hij elke week komt en we elke week zo scoren. De sfeer was fantastisch. Dan begin je de tweede helft wel heel lekker."

Schöne is ervan overtuigd dat Ajax in deze vorm ook een goede kans maakt tegen Benfica en Bayern München. "Dit is ons spel en daar gaan we mee verder. Ik denk dat heel veel teams hier moeite mee gaan krijgen. Benfica en Bayern München zijn natuurlijk kwalitatief een stuk beter, maar wij zullen trouw blijven aan onze manier van spelen. Ik denk dat we het die twee ploegen ook moeilijk kunnen maken."

Lees ook: Spierballentaal uit Amsterdam richting PSV: "Volgende week staan wij bovenaan"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws