'Zover zijn we totaal nog niet, ik en de groep hebben vertrouwen in onze trainer'

'Zover zijn we totaal nog niet, ik en de groep hebben vertrouwen in onze trainer'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 14:53vr 21-09-2018 om 14:53

De selectie van PEC Zwolle staat vierkant achter trainer John van 't Schip. Dat stelt Bram van Polen. De druk groeit, omdat resultaten ook dit seizoen uitblijven bij PEC.

De Zwollenaren wonnen dit seizoen pas één keer en staan gedeeld laatste in de Eredivisie. Een deel van de achterban vreest dat Van 't Schip de boel niet meer op de rails gaat krijgen, omdat het al het hele jaar kommer en kwel is. "Zover zijn we totaal nog niet", countert Van Polen in gesprek met RTV Oost.

"Ik heb alle vertrouwen in onze trainer en met mij de hele groep. En dat is andersom net zo. Daarom is het zaak dat we daar met zijn allen weer achter gaan staan; supporters en ook de directie. We hebben allemaal één gezamenlijk doel en dat is met PEC Zwolle zo hoog mogelijk eindigen. Dan heeft het niet zo veel zin dat links en rechts mensen elkaar gaan tegenwerken."

PEC Zwolle neemt het zondag op tegen promovendus FC Emmen, dat al zeven punten pakte dit seizoen. "Wij mogen die gasten zeker niet onderschatten en wij zitten nou ook niet in een fase dat we wel even de punten mee gaan nemen in Emmen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt FC Emmen - PEC Zwolle?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws