Update: 'De Ligt, Huntelaar en Neres kunnen starten in Eindhoven'

Update: 'De Ligt, Huntelaar en Neres kunnen starten in Eindhoven'

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 11:49zo 23-09-2018 om 11:49

Ajax hoopt nog steeds Matthijs de Ligt op te kunnen stellen voor de kraker tegen PSV, meldt De Telegraaf zondagochtend. De negentienjarige aanvoerder kampt met een lichte knieblessure, maar zal vroeg op de wedstrijddag zijn laatste fysieke testen ondergaan.

De Amsterdammers zijn echter niet van plan om risico's te nemen met De Ligt, uit angst dat hij een nog zwaardere blessure oploopt. Alleen wanneer de centrale verdediger honderd procent fit blijkt te zijn, zal hij zondagmiddag aan de aftrap staan in het Philips Stadion. De Telegraaf noemt de kans dat De Ligt mee kan doen 'fifty-fifty'.

David Neres en Klaas-Jan Huntelaar zullen naar alle waarschijnlijkheid beginnen tegen PSV. Het tweetal kwam niet ongeschonden uit de Champions League-clash met AEK Athene, maar is volgens de ochtendkrant voldoende hersteld om van de partij te zijn in Eindhoven. De wedstrijd tussen de nummers één en twee van de Eredivisie begint om 16.45 uur.

Update 11.49: De over het algemeen goed ingevoerde Kees Jansma heeft zondagochtend op FOX Sports laten weten dat De Ligt en Huntelaar vrijwel zeker aan de aftrap staan tegen PSV. Het lijkt er volgens de presentator sterk op dat de aanvoerder en de 35-jarige spits definitief fit bevonden zijn. Naast De Ligt en Huntelaar kan - zoals eerder gemeld - ook David Neres spelen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat wordt PSV - Ajax?

(21097 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws