Slutsky: Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik ben geschrokken

Slutsky: "Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik ben geschrokken"

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 16:31ma 24-09-2018 om 16:31

De ophef over de reservebeurt van Bryan Linssen tijdens het competitieduel met ADO Den Haag (1-1) wordt overdreven. Dat zegt Vitesse-trainer Leonid Slutsky tegen dagblad de Gelderlander. Linssen snapte zaterdag niets van het feit dat hij niet in de basis stond tegen ADO. 

"Ik koos ervoor de voorste linie en het middenveld te handhaven, na de zege bij PEC", aldus Slutsky, die in Zwolle niet kon beschikken over de geblesseerde Linssen. 

"Daarvoor leverden we enkele wedstrijden af, waarbij niet alles even goed liep. Tegen AZ, Heerenveen en Ajax. De resultaten waren teleurstellend. Tegen PEC was de uitvoering goed."

Linssen hoeft zich geen zorgen te maken, benadrukt de Rus. "Maar hij was dit seizoen nog niet in topvorm. Dat kan. Hij miste ook best al wat kansen. Dan kan de keuze anders uitvallen. Het viel me op dat er wel wat veel aandacht aan die keuze uitging. Maar het is toch niet zo dat een speler bij Vitesse de status heeft dat hij altijd speelt? Dat heeft niemand."

Geschrokken
Van de zwakke wedstrijd in het Gelredome was Slutsky maandag nog altijd 'ziek'. "Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik ben geschrokken. Het verval is ongewoon. Daar moeten we met zijn allen mee aan de slag."

Lees ook: Linssen onaangenaam verrast in Arnhem: 'Hij zei dat ik het maar moet accepteren'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws