Oproep Cocu aan fans: 'Laten we vechten, laten we doorgaan tot het einde'

Oproep Cocu aan fans: 'Laten we vechten, laten we doorgaan tot het einde'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 07:43di 25-09-2018 om 07:43

Phillip Cocu denkt dat hij de juiste man is om de crisis bij Fenerbahçe te bezweren. De Turkse grootmacht speelde maandagavond met 1-1 gelijk in de topper tegen Besiktas.

Daarmee herpakte Fenerbahçe zich enigszins na de 4-1 afstraffing in de Europa League tegen Dinamo Zagreb. Volgens Turkse media lag het hoofd van Cocu op het hakblok, maar ondanks een vroege goal van Ryan Babel werd een nieuwe nederlaag afgewend. "Ik vond vooral onze eerste helft heel goed", zegt Cocu op de clubsite. "We speelden aanvallend en lieten onze tegenstander niet in de wedstrijd komen."

"We kregen vier, vijf grote kansen, maar we vergaten het af te maken. De tegenstander scoorde met de eerste de beste poging en dat kwam hard aan bij ons", vervolgt Cocu, die zijn ploeg zag terugkomen tot 1-1, nadat hij halverwege een peptalk hield voor zijn spelers. "Laten we vechten, laten we doorgaan tot het einde. Laat de fans zien dat we er alles aan doen", liet hij weten.

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld over vandaag, want wij gingen voor de winst", aldus Cocu. "Wij verdienden het ook om te winnen, maar soms krijg je niet waar je recht op hebt. Ik vond het team enorm hongerig. De spelers wilden echt iets rechtzetten voor de fans. De passie die we hebben getoond en het spel in de eerste helft geven mij veel voldoening. Als we op deze weg doorgaan, zullen veel van onze problemen verdwijnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Cocu het redden in Turkije?

(1859 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws