Atlético-spits beleefde slapeloze nachten: 'Moeilijkste beslissing van mijn leven'

Atlético-spits beleefde slapeloze nachten: 'Moeilijkste beslissing van mijn leven'

25-09-2018 12:45
24

Antoine Griezmann verkoos afgelopen zomer een nieuw contract bij Atlético Madrid boven een vertrek naar FC Barcelona. De Fransman geeft aan dat die beslissing hem slapeloze nachten opleverde.

Griezmann besloot voorafgaand aan de eerste WK-wedstrijd van Frankrijk tegen Australië in juni een nieuw contract te tekeken in Madrid. In gesprek met Telefoot geeft hij aan dat de keuze hem zwaar viel. "Het was de moeilijkste beslissing van mijn leven. Ik sprak erover met mijn vrouw. Ik maakte haar om drie uur ’s nachts wakker om te vragen wat ik moest doen, maar ze kon me niet helpen. Sommige familieleden zeiden dat ik naar Barcelona moest gaan, anderen dat ik bij Atlético moest blijven."

Uiteindelijk gaf de steun van zijn ploeggenoten bij Atlético de doorslag. "Iedereen belde me om te vragen hoe het met me ging", aldus Griezmann. "Ze wilden alles voor me doen als ik bij Atlético zou blijven. Dat raakte me."

Griezmann kijkt ook alvast vooruit op het komende Champions League-seizoen. "We willen het beter doen dan vorig seizoen, toen we niet verder kwamen dan de laatste zestien. Ik denk dat het grotendeels mijn fout was, omdat ik mentaal niet top was."

No Poll