Clubtopscorer moest Heracles vlak voor deadline verlaten: Wel last van gehad

Clubtopscorer moest Heracles vlak voor deadline verlaten: "Wel last van gehad"

29-09-2018 12:29
13

Reuven Niemeijer (links op de foto) is bij Heracles Almelo razendsnel in de pikorde gedaald. De 23-jarige Tukker maakte vorig seizoen nog acht Eredivisie-doelpunten en werd samen met Vincent Vermeij clubtopscorer, maar bleek dit seizoen opeens niet meer nodig in het Polman Stadion.

Op 31 augustus, ruim een uur voordat de transfermarkt sloot, vertrok Niemeijer op huurbasis naar FC Emmen. "Na de wedstrijd tegen Willem II (van zondag 26 augustus, 5-0 nederlaag, red.) kreeg ik te horen dat ik op zoek mocht naar een andere club", vertelt de middenvelder aan TC/Tubantia. "Daar was ik best verbaasd over, helemaal na vorig jaar. Ik was topscorer en had voor dit seizoen hoge verwachtingen."

"Ik heb er wel last van gehad. Het is jammer dat het opeens zo kan veranderen", vervolgt Niemeijer, die zondagmiddag terugkeert in Almelo. De Hengeloër heeft een 'dubbel gevoel' over de confrontatie met zijn oude club. "Ik kijk er erg naar uit om tegen de jongens te spelen die ik goed ken, tegen vrienden. Maar ik sta ook nog onder contract bij Heracles en speel tegen de club, dat is best raar."

Heracles en FC Emmen trappen zondag om 12.15 uur af in Almelo.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie