Immers mag wéér naar De Kuip: 'Wat een schande die bekerloting man'

Immers mag wéér naar De Kuip: 'Wat een schande die bekerloting man'

30-09-2018 08:33
108

ADO Den Haag-middenvelder Lex Immers heeft met verbazing gereageerd op de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De Hofstedelingen spelen uit tegen regerend bekerwinnaar Feyenoord, terwijl ze tijdens de afgelopen twee seizoenen ook al naar De Kuip moesten afreizen.

Immers deelde zijn verbazing zaterdagavond via social media. 'Wat een schande die bekerloting man. Voor het 3e jaar op rij Feyenoord uit. Mooie wedstrijd maar wel heel vreemd', twitterde de 32-jarige Hagenaar. Het bericht leverde heel wat retweets en reacties op, onder meer van de Haagse 'behangkoning' John van Zweden. 'We killuh ze dit keer, Lex. Club van niks', oordeelde de voormalig Swansea City-eigenaar.

Het is niet de eerste keer dat Immers in het nieuws komt vanwege uitlatingen via social media. Nadat ADO met 1-1 gelijkspeelde tegen Vitesse, diende hij via Twitter een boze ADO-fan van repliek. 'Wat moet ik met die info man?', reageerde Immers op het verwijt dat hij met balverlies een doelpunt van Vitesse had ingeleid.