Massale steunbetuiging bij De Graafschap: Het is zo'n warme, mooie club

Massale steunbetuiging bij De Graafschap: "Het is zo'n warme, mooie club"

30-09-2018 17:27
13

Jordy Tutuarima zal de competitiewedstrijd tussen De Graafschap en Willem II niet snel meer vergeten. In Doetinchem werd het 2-1, maar nog belangrijker was de massale steunbetuiging na het laatste fluitsignaal. Tutuarima verloor onlangs één van zijn dochters kort na de bevalling van zijn vriendin.

Tutuarima was er twee wedstrijden niet bij en speelde zondag 68 minuten. "Ik heb nog geprobeerd te trainen, maar heb toen gezegd: trainer, tot de begrafenis ben ik er niet bij. Ik moest het goed afronden voor mijn kleine, het moest een mooi afscheid worden. Gelukkig is dat gebeurd", vertelt hij aan FOX Sports. "Woensdag was het hele team erbij. Het is een moment dat ik nooit meer zal vergeten."

Wedden

Meer odds

"Door het waardige afscheid van mijn dochter kun je het makkelijker een plekje geven. Ik en de familie zijn superblij dat de jongens mij gesteund hebben", vervolgt Tutuarima, die na De Graafschap - Willem II een hart onder de riem gestoken kreeg. "De supporters... Dat maak je niet vaak mee. Ik ben geen emotionele jongen die gaat huilen, maar je voelt het wel. Ik heb ook elke dag contact gehad met de jongens. Dit zegt ook veel over De Graafschap. Het is zo'n warme, mooie club."