PSV levert vier spelers aan elftal van de maand, troostprijs voor pechvogel Matavz

PSV levert vier spelers aan elftal van de maand, troostprijs voor pechvogel Matavz

05-10-2018 10:19
68

Heracles-aanvaller en Eredivisie-topscorer Kristoffer Peterson is uitgeroepen tot speler van de maand in de Eredivisie. De Zweed kwam in alle vier de septemberwedstrijden tot scoren en is dan ook opgenomen in het elftal van de maand, dat gedomineerd wordt door PSV.

De Eindhovenaren wonnen in september alle vier hun competitiewedstrijden: Willem II werd met liefst 6-1 aan de kant gezet, tegen ADO Den Haag werd net zelfs 0-7, Ajax verliet het Philips Stadion met een 3-0 nederlaag en NAC Breda moest een 0-2 thuisnederlaag tegen de regerend landskampioen incasseren. Het heeft doelman Jeroen Zoet, verdedigers Daniel Schwaab en Angelino (verkozen tot talent van de maand) en vleugelaanvaller Hirving Lozano een plekje in het elftal van de maand opgeleverd.

Wedden

Meer odds

Vitesse verloor in september van Ajax én Feyenoord, maar levert twee spelers af. Tim Matavz kwam drie keer tot scoren, voordat hij in De Kuip een zware blessure opliep. De Sloveen staat samen met ploeggenoot Matus Bero in het elftal van de maand. Moreno Rutten (VVV-Venlo), Eric Botteghin (Feyenoord), Albert Gudmundsson (AZ) en Daniel Crowley (Willem II) maken het elftal compleet.