'James valt Bayern-trainer aan en stuurt aan op terugkeer naar Real Madrid'

'James valt Bayern-trainer aan en stuurt aan op terugkeer naar Real Madrid'

05-10-2018 11:08
48

Bayern München dreigt James Rodriguez kwijt te raken. De Colombiaan léék na een huurperiode van twee seizoenen in Duitsland te blijven, maar stuurt nu aan op een terugkeer op Real Madrid.

Dat meldt BILD vrijdagochtend. Rodriguez kreeg in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax (1-1) slechts een half uur speeltijd en vertrok na afloop woest uit de Allianz Arena. Het roulatiesysteem van trainer Niko Kovac bevalt hem voor geen meter.

Daardoor is Rodriguez volgens BILD tot de conclusie gekomen dat een terugkeer naar Real Madrid de beste optie is. Hij zou al in het geheim met Real-trainer Julen Lopetegui hebben gesproken en licht Bayern mogelijk op korte termijn in over zijn plannen. De Duitse recordkampioen heeft een optie tot koop van zo'n 42 miljoen euro.

De onrust in München begon vorige week, ingegeven door de slechte resultaten. Rodriguez zou Kovac in de kleedkamer verbaal hebben aangevallen. "We zijn hier niet in Frankfurt!", zou de aanvallende middenvelder hebben geroepen, verwijzend naar de vorige club van Kovac.