Ten Hag ontkent Tadic-verhaal: 'Drie uur op een nacht in München doen we niet'

Ten Hag ontkent Tadic-verhaal: 'Drie uur op een nacht in München doen we niet'

07-10-2018 17:25
78

Erik ten Hag ontkent dat hij de slapeloze uurtjes na Bayern München - Ajax (1-1) heeft benut voor een goed gesprek met Dusan Tadic. De reserve-aanvoerder van Ajax beweerde in De Telegraaf dat hij drie uur lang had gesproken met zijn trainer.

"Over de wedstrijd, over wat er in en buiten het veld beter kan. De trainer staat steeds meer open voor onze feedback, vraagt daar nu zelfs om", liet Tadic zaterdag optekenen. Ten Hag heeft de quotes ook gelezen, maar ontkent. "Ik dacht het niet", laat hij weten aan de NOS.

"Ik spreek regelmatig met mijn spelers. Iedere dag individueel, soms ook in groepsverband. Om de puntjes op de i te zetten en om van elkaar te weten: zitten we nog in de juiste richting? Maar die drie uur op een nacht in München, dat doen we niet."

Ten Hag vertelt dat hij zich niet bezighoudt met kritiek van buitenaf. Zo zou de tactiek voor het Champions League-duel met Bayern hem zijn ingefluisterd. "Dat blijf ik negeren. Ik praat met mensen, maar ik neem de beslissingen. Ik heb heel veel goede mensen om me heen die me adviseren, maar ik bepaal."