'Real Madrid komt tot inkeer en noteert drie namen: Kane veruit de duurste optie'

'Real Madrid komt tot inkeer en noteert drie namen: Kane veruit de duurste optie'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 08:34di 09-10-2018 om 08:34

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez beseft dat hij afgelopen zomer niet adequaat heeft ingespeeld op het vertrek van Cristiano Ronaldo. De Koninklijke speurt daarom de markt af naar winterse versterkingen, meldt El Confidencial.

Volgens de Spaanse krant wil Real Madrid in januari doelpunten toevoegen aan de selectie en zijn met name drie spelers in beeld: Timo Werner, Eden Hazard en Harry Kane. Eerstgenoemde lijkt de goedkoopste optie. De 22-jarige Duitse spits staat al enkele jaren op de radar van de Champions League-houder. Bij RB Leipzig lijken ze zich bovendien verzoend te hebben met een transfer.

Real zet in eerste instantie echter hoger in. Hazard en Kane gelden als 'Galácticos', maar zijn tegelijkertijd beduidend duurder. De Belg van Chelsea gaf wel al aan dat Real zijn droomclub is en hij heeft nog maar een contract tot medio 2020 op Stamford Bridge. Kane ligt tot medio 2024 vast en heeft een prijskaartje van tweehonderd miljoen euro. Dat vindt de Spaanse topclub erg gortig.

Overigens is het nog maar de vraag of Julen Lopetegui nog kan profiteren van een eventuele aankoop. De trainer staat door de teleurstellende prestaties al onder druk, schrijft El Confidencial. Binnen de club zouden meer en meer twijfels zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws