Cocu zwaar onder vuur in Turkije: 'Daar wordt het wat meer opgeblazen'

Cocu zwaar onder vuur in Turkije: 'Daar wordt het wat meer opgeblazen'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 12:06wo 10-10-2018 om 12:06

Ferdi Kadioglu maakte deze zomer de verrassende stap van NEC Nijmegen naar Fenerbahçe. De middenvelder komt bij de Turkse topclub nog niet aan spelen toe, maar stelt geen spijt te hebben van zijn keuze.

"Het leven is daar prachtig, ik heb het naar mijn zin. Maar voetballend gaat het daar nu iets minder. We staan er niet goed voor. Dat moet beter", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. Fenerbahçe staat momenteel op een vijftiende plek en de dagen van Phillip Cocu lijken geteld.

Dinsdag meldde het Turkse Fanatik dat de onderhandelingen over een ontslagvergoeding al zijn gestart. "In de media ligt hij beetje onder vuur, maar als we punten gaan halen gaan ze er minder over praten. Het is toch een ander land en een andere cultuur dan Nederland. Daar wordt het wat meer opgeblazen, dus het is even afwachten hoe het gaat."

Bang om zelf ook weggestuurd te worden bij een eventueel ontslag voor Cocu, is Kadioglu niet. "Nee, zo denk ik er niet over na." Kadioglu blijft azen op een plekje bij de wedstrijdselectie. "Dan mag ik op de bank plaatsnemen en hopen op een invalbeurt. Dan zie ik wel weer verder."

Poll

Gaat Cocu de Kerst halen bij Fenerbahçe?

(7198 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws