'Turan wéér in de nesten: Barça-huurling slaat Turkse popzanger ziekenhuis in'

'Turan wéér in de nesten: Barça-huurling slaat Turkse popzanger ziekenhuis in'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 15:12do 11-10-2018 om 15:12

Arda Turan zit opnieuw in de nesten. De Turkse middenvelder, die ook dit seizoen door FC Barcelona wordt verhuurd aan Istanbul Basaksehir, heeft deze week een klap uitgedeeld aan de Turkse popzanger Berkay Sahin.

Dat melden diverse media in Turkije. Turan ging naar verluidt een avondje stappen in Istanbul en liep daar Sahin tegen het lijf. Terwijl hij werd omringd door vrienden, zou de voetballer hebben gezegd dat hij Özlem Ada Sahin, de vrouw van de Turkse artiest, wel ziet zitten. Voordat Sahin kon reageren, kreeg hij een klap van Turan. Sahin zou daarbij zijn neus hebben gebroken en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. Turan ontkent alle aantijgingen.

Het gaat al een tijdje bergafwaarts met de carrière van Turan, die in de zomer van 2015 een droomtransfer maakte naar FC Barcelona. Na dertig competitiewedstrijden raakte de Turkse middenvelder steeds meer op een zijspoor, waarna hij op huurbasis naar Turkije werd gestuurd. Op dit moment is hij geschorst na een aanval op de grensrechter in de competitiewedstrijd tussen Sivasspor en Istanbul Basaksehir. Turan werd in 2017 verbannen bij de nationale ploeg van Turkije vanwege een slaande ruzie met een journalist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws