Voetballers kritisch over 'frustrerende' Kuipers: Vind ik een teken van zwakte

Voetballers kritisch over 'frustrerende' Kuipers: "Vind ik een teken van zwakte"

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 19:57do 11-10-2018 om 19:57

Björn Kuipers heeft tijdens de voorbije speelronde geen goede beurt gemaakt. De Tukker gaf tijdens FC Utrecht-NAC Breda een betwistbare strafschop aan de thuisploeg na een gemakkelijke valpartij van Simon Gustafson.

Kuipers keek het moment terug op aanraden van VAR Rob Dieperink, maar bleef bij zijn beslissing. Het kwam de leidsman op veel kritiek van de Bredanaars én van Studio Voetbal-analisten Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen te staan. NEC-aanvaller Randy Wolters begrijpt de criticasters. "Het is wel frustrerend dat ernaar wordt gekeken en dat hij zijn eigen beslissing niet wil terugdraaien", aldus de momenteel geblesseerde linkspoot bij FC Afkicken. "Ik heb bij hem altijd wel het idee dat je niet kunt geven en ook niet kunt nemen. Dat vind ik een teken van zwakte."

De eveneens in de studio aanwezige Branco van den Boomen sluit zich aan bij Wolters. "Als dit bij mij zou gebeuren, dan zou ik helemaal gek worden. Zeg ik eerlijk", aldus de middenvelder van FC Eindhoven. De 23-jarige Brabander zag hoe NAC-aanvoerder Menno Koch vanuit De Galgenwaard de pers te woord stond. "Hij bleef nog rustig, maar ik zou helemaal parra worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws