'Meer onrust bij Man United: Mourinho jaagt Sánchez tegen zich in het harnas'

'Meer onrust bij Man United: Mourinho jaagt Sánchez tegen zich in het harnas'

Gepubliceerd: vrijdag 19 oktober 2018 om 10:28vr 19-10-2018 om 10:28

De emmer loopt over bij Alexis Sánchez. Dat meldt The Times. De Chileen is ongelukkig bij Manchester United en dat schijnt alles te maken te hebben met José Mourinho.

Sánchez maakte tien maanden geleden de overstap van Arsenal naar Manchester United en is grootverdiener op Old Trafford, maar heeft nog geen moment kunnen overtuigen. Volgens The Times groeien zijn frustraties met de dag. De onvrede van de aanvaller richt zich vooral op Mourinho.

Sánchez vindt dat hij te weinig speeltijd krijgt van de bekritiseerde Manchester United-manager. Ook stoort hij zich aan de 'negatieve' tactiek van Mourinho, die bekendstaat om zijn verdedigende spel. Sánchez heeft het gevoel dat hij meer complimenten krijgt als hij meeverdedigt dan als hij iets creatiefs probeert in de aanval.

Dit seizoen maakte Sánchez pas één doelpunt in de Premier League. Dat was wel meteen een belangrijke: de 3-2 in de blessuretijd tegen Newcastle United, waarmee hij het vege lijf van Mourinho redde. United gaat zaterdag op bezoek bij Chelsea (aftrap: 18.30 uur).

Lees ook: 'Worst signing ever' verdient 547k per week: de rampstart van Alexis in Manchester

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws