Spaanse media: onderhandelingen met Conte lopen stuk; Real ziet twee alternatieven

Spaanse media: onderhandelingen met Conte lopen stuk; Real ziet twee alternatieven

29-10-2018 18:22
23

Antonio Conte wordt tóch niet de nieuwe trainer van Real Madrid. De Italiaan zou bang zijn dat de spelersgroep van de Koninklijke niet achter zijn aanstelling staat, meldt de Spaanse tv-zender Cuatro maandagavond.

Conte had aanvankelijk wel oren naar de baan, maar na er 'serieus over nagedacht te hebben' krabbelt hij terug. "De precieze redenen waarom de onderhandelingen zijn stukgelopen zijn niet duidelijk, maar de oorzaak is waarschijnlijk niet van financiële aard. Het lijkt erop dat Conte voelde dat niet iedereen in de kleedkamer achter zijn komst zou staan", stelt de zender.

Wedden

Meer odds

Ook de Spaanse sportkrant Marca meldt dat de onderhandelingen in een impasse verkeren, zonder daar verder over uit te wijden. De namen van Real Madrid Castilla-trainer Santiago Solari en de Belgische bondscoach Roberto Martinez liggen hoe dan ook weer op tafel. Solari lijkt sowieso tijdelijk de honneurs te mogen waarnemen na het ontslag van Julen Lopetegui.

The Guardian meldde eerder op de dag nog dat Chelsea eerst groen licht moet geven. Volgens Spaanse media is dat dus niet de reden dat de onderhandelingen zijn stukgelopen.