'Lyon-trainer reageert op onvrede en spreekt Memphis in volle kleedkamer toe'

'Lyon-trainer reageert op onvrede en spreekt Memphis in volle kleedkamer toe'

30-10-2018 20:41
100

Volgens het Franse RMC Sport is Memphis Depay tot de orde geroepen door Olympique Lyon-trainer Bruno Genesio. De Oranje-international uitte openlijk in de Franse pers zijn ongenoegen over zijn rol bij Lyon.

"Ik voel me niet altijd een gewaardeerde speler, maar ik doe het elke keer weer", zei Memphis vorig weekend tegen France Football na de 1-2 overwinning bij Angers. "Maar ik ben mentaal sterk. Ik moet de beslissingen van de coach accepteren, maar ik ben wel een beetje teleurgesteld. Ik denk dat ik meer respect verdien. Ik zou elke wedstrijden moeten spelen."

Volgens RMC heeft Genesio in duidelijke taal gereageerd. Memphis werd in de kleedkamer toegesproken waar al zijn ploeggenoten bij waren. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan Memphis", zo heeft Genesio volgens RMC gezegd. "Ik bied mijn excuses aan voor iedere keer dat je te laat was op de training. Ik bied mijn excuses aan voor het feit dat je schoenen van de sponsor draagt in plaats van die van de club, terwijl je weet dat dat verboden is."

"Ik bied m'n excuses aan voor je gebrekkige warming-up in Angers, dat je te laat was en je gebrek aan inzet. Memphis, om een goede carrière te hebben, zul je nederig moeten zijn."

Lees ook: L'Equipe: Memphis maakt ruzie in kleedkamer Lyon en ligt slecht in de groep