Zeer verrassend gerucht uit Portugal: Slutsky voor vijf ton alweer weg bij Vitesse

Zeer verrassend gerucht uit Portugal: Slutsky voor vijf ton alweer weg bij Vitesse

Gepubliceerd: zaterdag 3 november 2018 om 14:17za 03-11-2018 om 14:17

De vacante trainerspositie bij Sporting Portugal blijft de gemoederen bezighouden in de Portugese media. Peter Bosz, Frank Rijkaard en Frank de Boer werden al getipt als opvolgers van de ontslagen José Peseiro, maar A Bola komt zaterdagmiddag met een bijzonder verrassende naam op de proppen.

Vitesse-trainer Leonid Slutsky moet volgens de grootste sportkrant van Portugal de nieuwe trainer van Bas Dost en Nemanja Gudelj worden. De Rus is pas sinds deze zomer werkzaam in Arnhem, maar Sporting zou van plan zijn om zijn tot medio 2020 doorlopende contract af te kopen. Wanneer beide clubs het eens zijn, kan Vitesse volgens A Bola een half miljoen euro als afkoopsom verwachten.

Voorzitter Frederico Varandas is naar verluidt afgereisd naar Nederland om de deal rond te maken. De sportkrant verwacht dat de deal snel wereldkundig gemaakt zal worden, zodra de onderhandelingen tussen alle betrokken partijen zijn afgerond. Een woordvoerder van Vitesse laat echter aan het Algemeen Dagblad weten dat er geen sprake is van concrete belangstelling.

Lees ook: 'Nieuwe trainersklus lonkt voor Bosz na serieuze gesprekken van een paar uur'

Lees ook: Nóg twee Nederlanders gelinkt aan Sporting-vacature: Rijkaard en De Boer genoemd

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws